DISCLAIMER - PRIVACY

Deze website werd met de grootste zorg opgesteld door Volle Grond. Er wordt steeds getracht zo snel mogelijk de meest actuele informatie te verstrekken. De eigenaars of de auteurs van de website kunnen echter niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid, onvolledigheid of onrechtmatigheid van de inhoud van deze website. Zij zijn evenmin aansprakelijk voor de inhoud van websites waarnaar verwezen wordt.

Via deze website worden contactgegevens verzameld via de contactformulieren om vragen zo vlot mogelijk te beantwoorden, je kan ook inschrijven op onze nieuwsbrief. Deze gegevens worden nooit doorgegeven aan derden of voor andere doeleinden gebruikt, tenzij hiervoor expliciete toestemming gevraagd wordt.

Wil je je contactgegevens laten aanpassen of heb je vragen over de gegevens die we van jou bijhouden of over de inhoud van deze website, dan kan je terecht bij admin@vollegrond.be

Wij gebruiken Mailchimp als marketing platform. Als je inschrijft op onze nieuwsbrief, worden je gegevens verzonden naar Mailchimp. Lees hier meer over de privacyregels bij Mailchimp. Je kan op elk moment afmelden van de nieuwsbrief door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails.

Credits fotografie:

©Thomas Digneffe
©TuRostro Fotografie
©Hans Van Haelst
©Hannelore Akkermans
©Mieke De Lange
©Wendy Wambacq
©Sigrid Spinnox
©Melissa Milis
©Susan Lambeck
©Jonathan Ramael