formules voor groepen

HOE WERKT HET?

Veelgestelde vragen

Inhoud van de rondleiding

Je komt tijdens de rondleiding alles te weten over de geschiedenis van de PAKT site, het ontstaan en de werking van de dakboerderij, onze circulaire dakteelten en low tech solutions. Je ontmoet de dakdieren en misschien wel enkele dakboeren. In elk seizoen is er wel iets speciaals te vinden op het dak: onze Coeur de PAKT tomaten, hooibalenteelt, herfst saffraan,... Ontdek wat er allemaal groeit en bloeit en hoe het allemaal reilt en zeilt daar boven, want er valt altijd wel iets te beleven op de dakboerderij.

Locatie

De rondleiding start op het binnenplein van PAKT (Regine Beerplein 1). Dit is onder de pijl van 'Bar Goesting' aan de houten podia op het plein en tegenover het terras van Caffènation. 

PAKT is te voet of met de fiets bereiken via het Groen Kwartier of via de Lamorinièrestraat 161. De site ligt op 10 minuten wandelen van station Antwerpen-Berchem. Er is geen parkeergelegenheid op de site. Parkeerplaats kan je vinden in de straten rondom PAKT. 

Openingsuren

De dakboerderij is een sociaal-educatief project voor en door de community van dakboeren. Ze is dus niet publiek toegankelijk en heeft geen vaste openingsuren. Toegang is enkel mogelijk na reservatie en onder begeleiding van een gids. Dit kan ofwel als particulier tijdens het open aanbod van rondleidingen (ca. 1 x per week van april tem oktober, niet op vaste momenten), ofwel via een privé aanvraag als groep. Rondleidingen op aanvraag zijn mogelijk zowel overdag als 's avonds, in de week en in het weekend, op basis van onze beschikbaarheden.

Toegankelijkheid

Het bezoek is helaas niet geschikt voor personen met ernstige hoogtevrees, rolstoelgebruikers of mensen die slecht te been zijn, gezien het dak enkel bereikbaar is met trappen aan de buitenkant van het gebouw (3 tot 5 verdiepingen hoog). Contacteer ons indien je extra vragen hebt over toegankelijkheid.

Tarieven

Een bezoek aan het dak is enkel mogelijk tegen betaling. 

- Voor het open aanbod betaal je 12 euro per persoon + booking fee. Kinderen tot 5 jaar mogen gratis mee en hoef je niet in te schrijven. Kinderen vanaf 6 jaar hebben wel een ticket nodig. 

- Voor groepstarieven: contacteer ons via onderstaande aanvraagformulier of via pakt@vollegrond.be. We nemen max 24 deelnemers mee per rondleiding en je betaalt per rondleiding. 

De inkomsten van de rondleidingen vloeien 100% terug naar de werking van de dakboerderij.

de volle grond

Vraag hier je groepsbezoek aan

Name
Facturatie-adres
Preferred date
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.