Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

Aantal personen

In de dakhuisjes kunnen activiteiten voor maximum 24 personen worden georganiseerd. 

 

Voorzieningen

De dakhuisjes beschikken over een overdekt terras. 

De dakhuisjes zijn voorzien van alle nodige comfort: sanitair, keuken, verwarming en airco. 

Heb je een extra ruimte nodig voor je bedrijfsmatige workshop, teamdag, vergadering of product voorstelling, dan kan je de dakserre als extra ruimte erbij huren. Dit kan enkel van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.

Reserveren

Om een reservatie te maken raden we je aan om tijdig contact op te nemen, vooral de periode tussen maart en begin november zijn zeer gegeerd! 

Het tarief kan variëren, een offerte wordt op maat gemaakt. De aard en grootte van je evenement en je specifieke wensen bepalen de dagprijs van de dakhuisjes. 

ETEN EN DRINKEN

Voor bedrijven voorzien de dakhuisjes eigen catering door Cantina Nina, zoals aangepaste lunchformules. 

Als particulier kunnen de mogelijkheden voor eigen catering verder besproken worden met Cantina Nina en zijn er verschillende formules mogelijk.

Aankomst en vertrek

Er is een zone voor laden en lossen die kort gebruikt kan worden. Parkeren op de PAKT site is niet mogelijk tenzij anders afgesproken bij het maken van jouw boeking. 

Je kan ook parkeren in de buurt. De PAKT site is makkelijk bereikbaar met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer. Er is een velostation op de site en het station Antwerpen-Berchem is op wandelafstand, net als enkele tramhaltes.

hou rekening met...

  • De dakhuisjes zijn enkel bereikbaar via de buitentrap naar het derde verdiep. Alle materialen moeten ook langs deze weg naar boven gebracht worden. Hou rekening met je gastenlijst en met wie eventueel minder goed te been is. 
     
  • We laten enkel events toe die in de lijn liggen van de spirit van onze dakboerderij; namelijk ecologisch, klimaat bewust, sociaal verbindend, cultureel, familiaal gezellig, farm styled....

  • De dakhuisjes boeken geeft je niet automatisch toegang tot de hele dakboerderij. Wil je toch graag samen met je gasten de dakboerderij ontdekken en meer te weten komen over het stadslandbouwproject, kan je steeds een dakwandeling boeken. Daar vind je hier meer informatie over. 

  • Open vuur, maar ook kaarsen, BBQ en vuurwerk zijn absoluut en overal verboden op het dak, zowel binnen als buiten. Het is verboden te roken in de huisjes of op het dak, daar zijn voorziene plekjes voor op de trappen. 

  • Kleine kinderen dienen steeds onder toezicht van volwassenen te zijn wanneer ze zich op het dak bevinden. 

  • Bij het boeken van de dakhuisjes en eventueel serre krijg je een uitgebreider overzicht van alle voorwaarden en bepalingen. Vraag gerust een offerte aan om meer informatie te verkrijgen. 

  • De uitbater van de dakhuisjes en de dakserre is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. De huurder van de huisjes beschikt zelf over de nodige verzekeringen die alle lichamelijke of materiële schadegevallen dekken. Wij mogen een attest opvragen indien nodig.