Bart en Tinne telen met passie en knowhow biologisch fruit, groenten en bloemen in Vremde. Voortaan zorgen ze samen met Wim, Joost (Oogstappel), Stijn (Nooit Geweten Dat je Dit Kon Eten), Joris (Imkerij De Groene Weg), Koen en Stien (Groenlof) en Kathy (Forestree) voor een uitgebreid lokaal aanbod via Volle Grond.

 

Al sinds 2017 werkt Volle Grond samen met professionele landbouwer die in de rand van de stad biologische groenten telen. Twee keer per week leveren we dagvers geoogste groenten aan Antwerpse koks en cateraars.

DIVERSER AANBOD 

Ook al was het afgelopen jaar allesbehalve evident voor de horeca en hun leveranciers, toch zijn onze stadsboeren steeds blijven leveren aan hun trouwe klanten voor hun take-away menu's. Er werd in nauw overleg met de klanten nog meer de focus gelegd op kwaliteit en een voldoende divers aanbod van het veld. We zijn dan ook érg blij met onze nieuwste boerenleden...  Bart en Tinne telen hun producten met respect voor bodem, natuur en mens. Ze sluiten zich dan ook graag aan bij onze boerencoöperatie met hun kleinfruit en eetbare bloemen.

 

online shop

Chefs kunnen eenvoudig bestellen via de webshop. Bestellingen wordt dagvers geoogst en dinsdag en vrijdag in de keuken geleverd. Ontvang een wekelijke update in je mailbox van ons aanbod kwalitatieve, kraakverse groenten. Het seizoen loopt van half februari tot kerst. Aanbod exclusief voor Antwerpse koks en cateraars.

Bekijk ons aanbod