Hoe werkt het?

Veelgestelde vragen

mogelijke vergaderformules

Om te vergaderen op het dak zijn er twee formules:

VERGADER ABONNEMENT DAKSERRE:

Als je regelmatig op zoek bent naar een vergaderruimte of coworkplek, kan je een professioneel abonnement nemen voor de dakserre.

Als professioneel lid krijg je twee pasjes op naam van je bedrijf die jou vrije toegang geven tot de dakboerderij van maandag tot vrijdag van 8u t.e.m. 17u. Je kan de dakserre reserveren om te vergaderen in een gedeelde kalender met de andere abonnees. Er zijn verschillende formules; vanaf 1 uur per maand aan een uurtarief van 65 euro excl. btw. 

EENMALIG DE DAKHUISJES HUREN:

Als je op zoek bent naar een ruimte voor een éénmalige vergadering of evenement, kan je de dakhuisjes boeken. Vind hier meer informatie over de dakhuisjes huren.

 

 

Wat zijn de voorzieningen?

VERGADER ABONNEMENT SERRE:

In de dakserre is de maximale capaciteit 25 personen. Aan de grote tafel in de serre zijn 10 zitplaatsen, en aan de grote tafel buiten onder de luifel zijn er ook 10 plaatsen. Er zijn extra klaptafeltjes en stoelen beschikbaar voor andere opstellingen.

De dakserre is een buitenlocatie (met enkel glas) maar biedt wel basic comfort voor een meeting of workshop. Eco-toilet, water (plat en bruis), koffie, thee, tv-scherm, zonnewering, overdekt buitenterras en verwarming (pelletkachel en infrarood-elementen) zijn voorzien. Ideaal voor de avontuurlijke vergaderaar dus!

EENMALIG DE DAKHUISJES HUREN:

Voor eenmalige meeting zijn er de twee identieke dakhuisjes met overdekt terras. Je kan ze samen of apart reserveren. Afhankelijk van het aantal personen en het type vergadering kan je één of twee huisjes boeken. Meer informatie over de dakhuisjes vind je hier. De dakhuisjes zijn voorzien van alle nodige comfort voor jouw vergadermoment. 

Is er eten en drinken?

VERGADER ABONNEMENT SERRE:

Beneden op de PAKT-site zijn er verschillende opties om iets te eten: boterhammen van Racine, zuurdesem pizza’s van Standard, culinaire vegan menu's van Camionette en speciale biertjes en lokale hapjes van Speciale Belge Taproom. Je kan niet koken in de dakserre. Koffie, thee en water zijn wel inbegrepen in het abonnement.

EENMALIG DE DAKHUISJES HUREN:

Hospitality en catering van de dakhuisjes wordt voorzien door Cantina Nina. Meer informatie over het boeken van de dakhuisjes vind je hier.